Original & Mineral

Original & Mineral haar producten
Original & Mineral haar producten

Stressvrij haar?

Gezond haar begint als het vrij is van stress. Verminder de chemische belasting van het haar met Clean Colour Technology van Original & Mineral.

Ammoniavrije haarverf

De wereld is aan het veranderen en velen zijn op zoek naar gezondere alternatieven waar het gaat om wat ze eten en drinken maar ook als het gaat om wat ze gebruiken bij de persoonlijke verzorging. De bewustwording met betrekking tot ongewenste ingrediënten en chemicaliën in producten neemt in snel tempo toe. Deze bewustwording heeft ertoe geleid dat veel consumenten op zoek zijn naar “schonere” producten. O&M kwam als één van de eerste merken met een ammoniavrije haarverf en heeft intussen ook andere belastende ingrediënten, die bij grote cosmeticabedrijven nog steeds schering en inslag zijn, in de ban gedaan. Zo zijn ook PPD en Resorcinol verwijderd en vervangen door veel mildere stoffen.


Natuurlijke Australische ingrediënten

Het hart van O&M is de unieke Clean Colour Technology (CCT). Geformuleerd met mineralen en minder chemische alternatieven voor traditionele haarverfingrediënten. En dit zonder afbreuk te doen aan het eindresultaat. O&M wordt namelijk grondig getest daar waar het ook gebruikt moet worden; in de salons van geselecteerde kappers. Met recht wordt het de volgende generatie professionele haarkleuring genoemd. Voor kappers, door kappers. Ook de haarverzorgingslijn wordt volgens hetzelfde principe ontwikkeld. Met zoveel mogelijk natuurlijke, inheemse Australische ingrediënten.

Meer ontdekken?

Wil je meer ontdekken over de mooie producten van Original & Mineral? Kom dan gezellig langs in een van onze salons en vraag je kappers naar meer informatie.