Balayage in Amsterdam bij day&night hairdressers

Balayage in Amsterdam bij day&night hairdressers

Balayage

Als je op zoek bent naar een stijlvolle manier om je haar te kleuren met een natuurlijke uitstraling en extra dimensie, is balayage jouw ideale keuze. Deze techniek brengt het beste in je haar naar boven, waardoor elke nuance en schaduw tot zijn recht komt. Bij day&night Hairdressers in Amsterdam brengen onze ervaren haarstylisten de subtiele kunst van balayage tot leven.

De voordelen

  • Geschikt voor vrijwel alle haarkleuren en haartypen
  • Blijft vier tot vijf maanden mooi zonder bijwerken
  • Een natuurlijk en gezond uitziend resultaat
  • Amper uitgroei

Maak een afspraak in onze salon en ervaar hoe balayage niet alleen je haar transformeert, maar je hele uitstraling een boost geeft!

“Mijn hairstylist Geaneta is een om U tegen te zeggen. Al jaren zorgen haar magische handen dat mijn haren volledige look omschreven als ‘breathtaking’ .” – Sharlexa

Wat is balayage?

Balayage is een Franse kleurtechniek die in de jaren ’70 is ontstaan en sindsdien een favoriet is geworden in salons over de hele wereld. Het woord ‘balayage’ betekent ‘vegen’, wat precies beschrijft hoe de verf wordt aangebracht. In tegenstelling tot traditionele folie-highlights, wordt bij balayage de kleur met de hand aangebracht voor een natuurlijk, sunkissed effect. Deze techniek zorgt voor subtiele, zachte tinten die eruitzien alsof je net terug bent van een zonnige vakantie.

Bij day&night in Amsterdam vieren we de creativiteit en veelzijdigheid van deze techniek, waarmee je een schitterende, persoonlijke look kunt creëren die kleurschakeringen naadloos in elkaar over laat gaan. Het resultaat? Een multidimensionale haarkleur met diepte en variatie, perfect voor een frisse, moderne look. Overleg met onze ervaren stylisten en ga voor een haarkleuring die je zelfverzekerd en stralend achterlaat.

Onze tarieven

BehandelingPrijs
Balayage, meerdere kleuren vanaf € 175

Voor meer prijzen zie onze prijslijst

De voordelen van balayage

1. Natuurlijke uitstraling

Balayage creëert een zachte en natuurlijke uitstraling, alsof het haar in de loop der tijd op natuurlijke wijze lichter is geworden door de zon.

2. Weinig onderhoud

In tegenstelling tot traditionele highlights laat balayage geen zichtbare uitgroei achter dankzij de subtiele kleurverschillen. Dit maakt het een onderhoudsvriendelijke keuze. Een behandeling blijft zeker vier tot vijf maanden mooi.

3. Veelzijdigheid

Balayage werkt goed op verschillende haarlengtes, -typen, -texturen en -kleuren, waardoor het geschikt is voor iedereen die de schoonheid van zijn haar naar het volgende niveau wil tillen.

4. Custom look

Met balayage kan je stylist de plaatsing van de kleur aanpassen aan je specifieke voorkeuren en gelaatstrekken, wat resulteert in een gepersonaliseerde look die je natuurlijke schoonheid versterkt.

Afspraak maken

Maak snel een afspraak met een van onze kapsalons in Amsterdam om jouw haar te laten verven door een van onze kappers.

Zo werkt de balayage techniek

Balayage wordt vaak een kunstvorm genoemd, omdat het de vaardige hand van een getrainde stylist vereist om het gewenste effect te bereiken. Elke behandeling begint met een persoonlijk consult, waarbij de stylist nauwkeurig jouw wensen en haartype analyseert. Hierbij wordt rekening gehouden met je natuurlijke haarkleur, de textuur en de gewenste uitstraling.

Vervolgens wordt met vakkundige precisie en creativiteit de verf met de hand aangebracht. Deze methode zorgt voor een naadloze, natuurlijke overgang van kleuren, van subtiele highlights tot diepere tinten. Gedurende het gehele proces besteden we veel aandacht aan detail en kwaliteit, wat resulteert in een op maat gemaakte, verbluffende balayage die jouw persoonlijkheid accentueert en je natuurlijke schoonheid versterkt.

Balayage vs. highlights: de verschillen

Balayage en highlights zijn beide kleurtechnieken voor het haar, maar ze verschillen in onder andere techniek en eindresultaat:

Techniek: balayage is een vrije-hand techniek voor een artistieke benadering, terwijl bij highlights vaak folies of caps worden gebruikt om specifieke haarsecties te isoleren en lichter te maken;

Plaatsing: bij balayage ligt de focus op de middellengtes en punten van het haar voor een naadloos, gemengd effect. Highlights worden meestal door het gehele haar aangebracht, van de wortels tot de punten, wat leidt tot een uniformer uiterlijk;

Resultaat: balayage biedt een zachtere, natuurlijkere look, terwijl highlights vaak een meer opvallend contrast creëren tussen de gekleurde strengen en de natuurlijke haarkleur.

“Life is more beautiful when you meet the right hairdresser”

– Peter Coppola

Balayage in Amsterdam: waarom kiezen voor day&night Hairdressers?

Day&night heeft drie sfeervolle locaties in Amsterdam. Hier vind je een unieke mix van onafhankelijke, professionele kappers die topkwaliteit en service bieden. Elke stylist is een zelfstandig ondernemer met een passie voor haar en een toewijding om het allerbeste aan klanten te bieden. Dit betekent dat je niet alleen profiteert van hun individuele expertise en stijl, maar ook van hun persoonlijke betrokkenheid bij jouw unieke look.

Met onze ruime openingstijden, van 10:00 tot 22:00 uur, bieden we flexibiliteit die past bij jouw drukke leven in de stad. Je bent bijvoorbeeld ook welkom in de avond of op zondag. De mogelijkheid om online een afspraak te maken bij jouw favoriete kapper, gecombineerd met de gezellige sfeer én de beste cappuccino van Amsterdam, maakt day&night de ideale keuze voor jouw balayagebehandeling.

day&night | Westerstraat

Westerstraat 123

Amsterdam

020 – 244 16 26

day&night | De Pijp

Gerard Douplein 88

Amsterdam

020 – 22178 80

Dit zeggen onze klanten

Klanten prijzen onze salon voor de persoonlijke aandacht en de kwaliteit die onze stylisten leveren. Een kapper bij wie je je echt begrepen voelt, die vind je lang niet overal. We zijn dan ook blij en trots om te lezen dat we precies dat gevoel bieden en onze klanten keer op keer zien terugkomen. Voeg daarbij de hartelijke en ontspannen sfeer van onze salons, en je begrijpt waarom day&night Hairdressers de voorkeurskeuze is voor balayage in Amsterdam.

“Vanessa was mijn styliste in beide keren dat ik naar de salon ging en het was een absoluut geweldige ervaring en een genoegen om haar als haarstylist te hebben ,aangezien ze geweldig werk deed precies wist wat ik moest doen en hoe ik mijn haar moest doen! Ik raad haar ten zeerste aan en met Vanessa zul je niet fout gaan of zelfs van plaats veranderen . Bedankt Vanessa!”
– Victoria Calin

Plan jouw afspraak!

Ben je geïnspireerd geraakt en is balayage echt iets voor jou? Maak een afspraak en laat je haar prachtig kleuren door een van onze professionele stylisten. De koffie staat voor je klaar!

Meest gestelde vragen over balayage

Wil je meer weten over balayage? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over deze prachtige haarkleuringstechniek. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met een van onze salons.

1. Is balayage geschikt voor mijn haar?

Balayage is geschikt voor vrijwel alle haarkleuren en haartypes. Of je nu kort, lang, blond, bruin of rood haar hebt, het kan op ieder haartype toegepast worden. Voordat we in de salon aan de slag gaan, kijken we natuurlijk eerst hoe je haar natuurlijk valt en welke kleur het beste bij jou past.

2. Hoelang blijft balayage zichtbaar in mijn haar?

Balayage heeft een subtiele groei, waardoor het langer meegaat dan traditionele highlights. Gemiddeld kun je optimaal van de kleur genieten voor 4 tot 5 maanden, afhankelijk van je haartype en hoe snel je haar groeit.

3. Is balayage schadelijk voor mijn haar?

Balayage is over het algemeen minder schadelijk dan andere kleurtechnieken omdat het niet volledig verzadigt met bleekmiddel. Bij day&night Hairdressers gebruiken we kwaliteitsproducten om je haar te beschermen en gezond te houden.

4. Hoe onderhoud ik mijn balayage?

Balayage vereist relatief weinig onderhoud. We raden aan om speciale kleurbehoudende haarproducten te gebruiken en regelmatig een toner of glansbehandeling te krijgen om de kleur fris te houden.

5. Kan ik van een volledige kleuring overstappen naar balayage?

Ja, dat is zeker mogelijk. Onze stylisten kunnen een overgangsproces uitvoeren, waarbij ze jouw huidige kleur aanpassen en in balayage-stijl overgaan voor een natuurlijk ogend resultaat.