OLAPLEX behandeling Amsterdam

OLAPLEX producten
OLAPLEX producten

OLAPLEX

Te veel kleuren en steilen kan zijn tol eisen, maar met een OLAPLEX behandeling bij day&night Hairdressers in Amsterdam krijgt je haar snel zijn gezondheid terug. OLAPLEX herstelt beschadigde haarverbindingen, waardoor je lokken sterker, glanzender en voller worden. Onze stylisten gebruiken OLAPLEX ook preventief tijdens behandelingen, om je haar te beschermen en te versterken.

De voordelen

  • De beste bescherming tijdens kleurbehandelingen
  • Hairstylisten met jarenlange ervaring
  • Geschikt voor bleken, highlights, balayage en meer

Afspraak maken voor OLAPLEX

Maak een afspraak in een van onze salons in Amsterdam en ontdek hoe OLAPLEX je haar transformeert!

“Mijn hairstylist Geaneta is een om U tegen te zeggen. Al jaren zorgen haar magische handen dat mijn haren volledige look omschreven als ‘breathtaking’ .” – Sharlexa

Waarom OLAPLEX essentieel is voor elke kleursessie

Bij day&night Hairdressers begrijpen we het belang van gezond haar, vooral tijdens kleurbehandelingen. Daarom kiezen we consequent voor OLAPLEX. Deze revolutionaire behandeling werkt op moleculair niveau om beschadigde verbindingen binnen de haarstructuur te herstellen. Het resultaat? Levendig haar dat, zelfs na intensieve kleursessies, sterk en schadevrij blijft.

OLAPLEX is onze go-to keuze om te zorgen dat elke kleurbehandeling, van bleken tot balayage, je haar niet alleen mooier maakt, maar ook gezonder.

Onze tarieven

BehandelingPrijs
OLAPLEX toegevoegd tijdens de kleurbehandelingvanaf € 30
OLAPLEX als stand-alone behandeligvanaf € 55

Voor meer prijzen zie onze prijslijst

Stapsgewijze OLAPLEX procedure in onze salon

Bij elk bezoek voor een kleurbehandeling in onze salon wordt OLAPLEX zorgvuldig geïntegreerd om je haar optimaal te beschermen en te versterken. Zo beginnen we door OLAPLEX aan de kleurformule toe te voegen, waardoor de haarstructuur tijdens het kleurproces beschermd wordt.

Daarnaast gebruiken we OLAPLEX als een afzonderlijke behandeling om het herstel en de versterking van het haar te maximaliseren. Zo wordt bij elke fase van het kleurproces je haar met de grootste zorg behandeld, waarbij gezondheid en vitaliteit vooropstaan.

Afspraak maken

Maak snel een afspraak met een van onze kapsalons in Amsterdam en ontdek de voordelen die OLAPLEX biedt.

De wetenschap achter OLAPLEX

De innovatieve technologie van OLAPLEX repareert gebroken verbindingen binnen het haar en transformeert het van binnenuit. Het is niet alleen geschikt voor gekleurd haar, maar kan bijvoorbeeld ook wonderen verrichten voor natuurlijk haar dat beschadigd is door de zon. De baanbrekende OLAPLEX techniek stelt ons in staat de grenzen van haartransformaties te verleggen, terwijl we de gezondheid en kwaliteit ervan beschermen.

Na een OLAPLEX behandeling voelt je haar verjongd aan, ziet het er gezonder uit en toont het verbeterde glans en hanteerbaarheid. Beleef de vreugde van sterker haar, met verbeterde textuur en vitaliteit.

“Great hair doesn’t happen by chance, it happens by appointment.”

OLAPLEX behandeling Amsterdam bij day&night

Bij day&night Hairdressers in Amsterdam krijgt je haar met een OLAPLEX behandeling de verzorging die het verdient. Onze procedure begint met een zorgvuldige voorbereiding en het aanbrengen van het OLAPLEX masker, dat we laten inwerken voor diepe herstel. Je haar komt er voller, glanzender en zachter uit, klaar om in model gebracht te worden.

Onze salons zijn ook in de avond en op zondag open, voor een perfecte match met jouw drukke leven. Met onze toegewijde stylisten, flexibele openingstijden en de lekkerste koffie, biedt day&night niet alleen topkwaliteit service maar ook een persoonlijke touch aan jouw haarbehandeling.

day&night | Westerstraat

Westerstraat 123

Amsterdam

020 – 244 16 26

day&night | De Pijp

Gerard Douplein 88

Amsterdam

020 – 22178 80

Dit zeggen onze klanten

Klanten prijzen onze salon voor de persoonlijke aandacht en de kwaliteit die onze stylisten leveren. Een kapper bij wie je je echt begrepen voelt, die vind je lang niet overal. We zijn dan ook blij en trots om te lezen dat we precies dat gevoel bieden en onze klanten keer op keer zien terugkomen. Voeg daarbij de hartelijke en ontspannen sfeer van onze salons, en je begrijpt waarom day&night Hairdressers de voorkeurskeuze is voor balayage in Amsterdam.

“Vanessa was mijn styliste in beide keren dat ik naar de salon ging en het was een absoluut geweldige ervaring en een genoegen om haar als haarstylist te hebben ,aangezien ze geweldig werk deed precies wist wat ik moest doen en hoe ik mijn haar moest doen! Ik raad haar ten zeerste aan en met Vanessa zul je niet fout gaan of zelfs van plaats veranderen . Bedankt Vanessa!”
– Victoria Calin

OLAPLEX thuisverzorging

Om de voordelen van OLAPLEX te behouden na je salonbezoek, bieden we een reeks thuisproducten. Deze zijn speciaal ontwikkeld om de effecten van je salonbehandelingen te ondersteunen en verlengen, van de OLAPLEX No. 3 Hair Perfector tot de OLAPLEX No. 4 & 5 Bond Maintenance Shampoo en Conditioner. Elk product draagt bij aan het continue herstel en onderhoud van je haar, zodat je je haar thuis dezelfde kwaliteitszorg kan geven voor het beste resultaat.

Verken de OLAPLEX productenlijn

  • No. 0 Intensive Bond Building Treatment: bereidt het haar voor op optimale OLAPLEX-resultaten.
  • No. 3 Hair Perfector: repareert en versterkt het haar thuis.
  • No. 4 Bond Maintenance Shampoo: reinigt en voedt en behoudt de verbindingen.
  • No. 5 Bond Maintenance Conditioner: hydrateert en ontwart en beschermt de verbindingen.
  • No. 6 Bond Smoother: maakt het haar glad en voegt glans toe.
  • No. 7 Bonding Oil: biedt hittebescherming en glans.
  • No. 8 Bond Intense Moisture Mask.

Maak een afspraak

Ervaar de magie van OLAPLEX in onze salons in Amsterdam en zie je haar transformeren zijn gezondste en prachtigste staat. Vraag je kapper naar OLAPLEX en begin aan een reis naar gerevitaliseerd, sterk en prachtig haar.

Meest gestelde vragen over OLAPLEX

Wil je meer weten over onze OLAPLEX behandeling in Amsterdam? Hieronder lees je de meest gestelde vragen. Voor meer informatie over deze behandeling kun je ook contact opnemen met een van onze salons.

1.     Wat doet OLAPLEX precies?

OLAPLEX herstelt beschadigde verbindingen binnen het haar, waardoor het sterker, gezonder en glanzender wordt. Deze behandeling is ideaal voor haar dat is beschadigd door kleuren, blootstelling aan de zon, thermische styling en andere chemische behandelingen.

2.     Is OLAPLEX geschikt voor alle haartypen?

Ja, OLAPLEX is ontworpen voor alle haartypen en haarstructuren, inclusief gekleurd en natuurlijk haar. Het doel is het haar te herstellen en te versterken, ongeacht de conditie.

3.     Waarom zou ik kiezen voor een OLAPLEX-behandeling bij day&night Hairdressers?

Bij day&night Hairdressers gebruiken we OLAPLEX om te zorgen voor de ultieme bescherming en herstel van je haar tijdens en na kleurbehandelingen. Onze ervaren stylisten zorgen ervoor dat je haar er op zijn best uitziet en voelt.

4.     Hoe vaak moet ik een OLAPLEX-behandeling ondergaan?

De frequentie hangt af van de conditie van je haar en je persoonlijke doelen. De effecten kunnen aanhouden tot je volgende kleurservice, afhankelijk van de thuisverzorging. Sommige klanten kiezen voor een behandeling bij elke kleursessie, terwijl anderen het eens in de zoveel tijd gebruiken voor onderhoud.

5.     Kan OLAPLEX mijn natuurlijke haartextuur veranderen?

Nee, OLAPLEX is ontworpen om de interne structuur van het haar te herstellen zonder de natuurlijke textuur te veranderen. Je haar zal aanvoelen en er gezonder uitzien, maar je natuurlijke textuur blijft behouden.