Kapsalon De Pijp

Kapsalon De Pijp

In het bruisende hart van de Pijp ligt aan het Gerard Douplein onze stijlvolle salon. Te midden van alle bekende kroegen zoals het Paardje, de Wasserette en de Pilsvogel. De salon is onlangs gerefurbished en is een fijne plek voor een moment voor jezelf. Onze kappers Kim, Stefanie, Mario en Samantha staan klaar om jouw te knippen en maken de mooiste highlights van De Pijp.

De salon in de Pijp heeft niet alleen kappers. Achter in de salon vind je een mooie schoonheidssalon. We bieden verschillende beauty behandelingen aan zoals facials, peelings, wenkbrauw en wimper behandelingen maar ook voor een pedicure of een waxing.

Je kunt hier terecht voor het hele beauty assortiment. Bij day&night beauty werken we met gekwalificeerde schoonheidsspecialisten die alleen de beste beautyproducten gebruiken voor jouw huid.

Daarnaast hebben we ook een geweldige massagesalon. Hier werken de beste masseurs en kun je een ruim aanbod aan massages boeken. Van sportmassage en deep tissue, tot shiatsu en ook Thaise en Chinese massages. 

Onze masseuses en schoonheidsspecialisten zijn professioneel opgeleid en hebben minimaal vijf jaar ervaring.

Kom eens kijken in deze salon van day&night!

Opening hours
opening
open-from-10-to-22
hours
Gerard Douplein 88
1073 XG Amsterdam
020 - 221 7880