Kapsalon De Pijp

Kapsalon De Pijp

In het bruisende hart van de Pijp ligt op het randje van het Gerard Douplein onze vernieuwde salon. Te midden van alle bekende kroegen zoals het Paardje, de Wasserette en de Pilsvogel. De salon is onlangs gerefurbished en is een fijne plek voor een moment voor jezelf. Onze kappers Tim en Natalia staan klaar om jouw te knippen en maken de mooiste highlights van De Pijp.

De salon in de Pijp heeft niet alleen kappers, ook achter in de salon vind je een mooie schoonheidssalon voor veel verschillende beauty behandelingen. Zoals: facials, peelings, wenkbrauw en wimper behandelingen maar ook voor een pedicure of een waxing.

Je kunt hier terecht voor het hele beauty assortimen. Bij day&night beauty werken we met gekwalificeerde schoonheidsspecialisten die alleen de beste beautyproducten gebruiken voor jouw huid.

Naast de schoonheidssalon is er ook nog een geweldige massagesalon. Hier werken de beste masseurs en kun je veel variĆ«rende massages boeken. Van sportmassage en deep tissue, tot shiatsu en ook Thaise en Chinese massages. 

Onze masseuses en schoonheidsspecialisten zijn professioneel, zeer ervaren en hebben minimaal vijf jaar ervaring.

We zien je graag terug in onze salon!

Opening hours
opening
open-from-10-to-22
hours
Gerard Douplein 88
1073 XG Amsterdam
020 - 221 7880