Onze haar producten

In onze salons werken wij met mooie merken speciaal geselecteerd voor het beste resultaat na een knip, kleur of style beurt bij een van onze haarstylisten. De merken waar wij mee werken in onze salons zijn: Authentic Beauty Concept, Original & Mineral en Olaplex. Met deze merken hebben wij een goede relatie. Daarom kunnen onze kappers hier veel informatie en uitleg over geven.

Authentic Beauty Concept haarproducten
Original & Mineral  haar producten
Olaplex haar producten

Authentic Beauty Concept

ABC – de afkorting van Authentic Beauty Concept, is een holistisch premium brand. Dit merk is ontwikkeld in samenwerking met een uniek kappers collectief met een nieuwe kijk op authentic beauty. 

Authentic Beauty Concept maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor haar producten. Daarom staan bij deze haarverzorging lijn duurzaamheid en clean beauty voorop. Hierdoor zul je in deze producten geen siliconen, parabenen, sulfaten of kunstmatige kleurstoffen aantreffen. Kortom, de producten bestaan voor 100% uit natuurlijk en dierproefvrije ingrediënten. 

Lees meer over Authentic Beauty Concept

Original & Mineral

Gezond haar begint als het vrij is van stress. Verminder daarom de chemische belasting van het haar met Clean Colour Technology van Original & Mineral.

O&M kwam dus als één van de eerste merken met een ammoniavrije haarverf.

Dat heeft ertoe geleid dat ze de volgende generatie professionele haarkleuring genoemd worden. Voor kappers en door kappers. Ook de haar verzorgingslijn wordt volgens hetzelfde principe ontwikkeld. Met zoveel mogelijk natuurlijke, inheemse Australische ingrediënten.

Lees meer over Original & Mineral

Olaplex

Hoe voorkom je beschadigd haar tijdens het kleuren? Met Olaplex! Denk namelijk aan het afbreken van haar, het sneller dof worden, droog worden of gespleten haarpunten. Zonder problemen kunnen we nu de behandelingen uitvoeren die normaal gesproken schade veroorzaken aan het haar. Zoals het haar föhnen of stijlen.

De uitvinding van Olaplex is een van de grootste op cosmetisch gebied in de laatste decenia. Olaplex is in de media betiteld als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft verschillende prijzen gewonnen waaronder de award voor meest innovatief beautyproduct.

Lees meer over Olaplex