Olaplex

Olaplex haar producten
Olaplex haar producten
Olaplex haar producten

Voorkom beschadigd haar met Olaplex

Hoe voorkom je beschadigd haar tijdens het kleuren? Met Olaplex! Denk aan het afbreken van haar, het sneller dof worden, droog worden of gespleten haarpunten. Alle behandelingen die normaal schade aan het haar veroorzaken zoals föhnen of stijlen kunnen nu zonder problemen worden uitgevoerd.

Wat veroorzaakt de schade aan ons haar?

Maar hoe komt dat nou dat er schade aan het haar kan ontstaan? Dat komt doordat de zogenaamde zwavelbruggen worden verbroken tijdens de behandeling. Deze verbindingen zorgen voor de kracht en soeplesse in je haar. Als ze beschadigen verliest je haar dus zijn stevigheid.

Meest innovatief beautyproduct

De uitvinding van Olaplex is een van de grootste op cosmetisch gebied in de laatste decennia. Het is in de media betiteld als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft verschillende prijzen gewonnen waaronder de award voor meest innovatief beauty product.

Olaplex van Amsterdam tot Hollywood

Echter is Olaplex niet alleen in Nederland een groot succes. Ook de grote Hollywoodsterren zoals Emma Stone, Adele, Kim Kardashian en vele anderen zijn er verslaafd aan. Jennifer Lopez veranderd haar haar zo vaak dat het zonder dit beauty product niet mogelijk zou zijn.

Hoe kun je het product gebruiken?

Hoe behoudt jij in 3 stappen sterk en gezond haar en kun je zonder problemen kleuren, stijlen of andere chemische behandelingen toepassen zonder schade aan het haar?

Stap 1. Olaplex wordt toegevoegd aan de kleurbehandeling of blondeer. Het kan ook worden verdund voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.

Stap 2. Het product wordt direct na het blonderen of de kleurbehandeling op het haar aangebracht.

Stap 3. Koop de producten om je haar verder thuis te verzorgen. Je kunt het 1x per week aanbrengen op je haar om het vervolgens 10 minuten.

Meer ontdekken?

Wil je meer ontdekken over de mooie producten van Olaplex? Kom dan gezellig langs in een van onze salons en vraag je kappers naar meer informatie.