day&night hairdressers

Onze kapsalons in Amsterdam

De Pijp

Gerard Douplein 88
1073 XG Amsterdam
020 - 221 7880

De Pijp
ga naar deze salon
Jordaan

Hazenstraat 1 H
1016 SM Amsterdam
020 - 771 1266

Jordaan
ga naar deze salon

Day & Night Hairdressers


Day&Night begon in 2011 met een kleine salon in de Jonge Roelensteeg, tegenover de legendarische Supperclub. De doelstelling was om te werken met freelance kappers. Al snel werd duidelijk dat er behoefte was aan een overkoepelende organisatie om die deze freelancers tot een eenheid vormde. In overleg met de kapsters werd de prijslijst gemaakt en een merkidentiteit ontwikkeld die goed bij de kappers en hun klanten past.

De eerste salon was dermate klein dat er in twee shifts werd gewerkt. Hiermee werd de naam Day & Night Hairdressers geboren. Door het grote succes werd al een half jaar later een tweede salon geopend met daarin ook massage en een schoonheidsspecialiste. De groep met freelancers breidde zich snel uit en het concept van Day&Night kreeg steeds meer zijn huidige vorm.

Duidelijk werd dat de klant vandaag de dag op zoek is naar kwaliteit, service en ruime openingstijden. Onze winkels zijn open van 10 tot 22 uur en alle betrokkenen zijn eigen baas en zullen hun best doen om jou als klant te behouden. Het online boekingssysteem is continue in ontwikkeling en we hopen dat jij als klant er graag gebruik van maakt.

We staan altijd open voor leuke idee├źn of verbetering, dus aarzel ook niet om ons te contacten als je iets kwijt wilt.

info@dayandnighthairdressers.com