Over ons

De prachtige salons van Day & Night Hairdressers zijn gevestigd op diverse A-locaties in Amsterdam. In het centrum, de Jordaan en de Pijp kun je genieten van een persoonlijke haar behandeling naar keuze.  Onze kappers zijn ware professionals met vele jaren ervaring in het kappersvak. De Day & Night haarspecialisten toveren je haar maar al te graag om in een geweldige haircut. Bij Day & Hairdressers staat kwaliteit hoog in het vaandel. In de salons wordt uitsluitend gewerkt met bekende  kappersproducten van hoge kwaliteit: Sebastian, Sassoon en Moroccanoil. Uiteraard zijn deze producten te koop in de salons.

Een afspraak kun je online via de website boeken (of loop gezellig even één van de salons binnen!). Op de site van Day & Night kun je snel en gemakkelijk een eigen kapper kiezen, zelf je behandeling samenstellen én natuurlijk de datum en tijd aangeven waarop je geknipt wilt worden. Wij verwelkomen je graag in één van onze salons, waar een heerlijke cappuccino al op je te wachten staat!

Day & Night heeft naast kapsalons ook luxe Day & Night beauty- en massagesalons gevestigd in Amsterdam. Boek online een beautybehandeling naar keuze of kies uit één van de heerlijke massages.