ANNE SERIESE VERTELT: HAARTRENDS LENTE/ZOMER 2016

Elke week neemt onze hairstylist Anne Seriese (werkzaam in onze salon in de Jordaan) je mee in de wondere wereld van de kappers. Ze houdt je op de hoogte van de nieuwste haartrends- en nieuwtjes, geeft handige tips en vertelt je uitgebreid over alle do’s-and-don’ts op het gebied van haar.

12317786_636922836445938_1313914223_n 12353406_961237230610233_1066632076_n

Deze week: dit zijn de haartrends van lente/zomer 2016!

Braids
Anne: “Van New York tot Londen, Milaan en Parijs, tijdens fashion week waren er op de catwalks heel veel vlechten te zien. Persoonlijk ben ik ben enorm fan van deze trend. Want nonchalant of strak: vlechten kan je op allerlei manieren dragen. Met de boho look scoor je op dit moment de meeste punten. Vlecht je haar losjes opzij, zodat de vlecht nonchalant langs je gezicht valt. Voor een extra romantische look vlecht je een side braid in los haar. Spray wel eerst een beetje zoutspray van Balmain in je haren voor een nonchalant effect. De zoutspray van Balmain is een heel fijn product waar ik graag mee werk en is te koop bij ons in de salon.”

Boho Beach Hair

Anne: “Vergeet “clean” haar! Deze lente/zomer gaan we voor een ‘undo’ look, dat wil zeggen haar dat lijkt alsof je er niet veel aan hebt gedaan. Alsof je in de zee bent geweest en het natuurlijk is opgedroogd. Beach waves zijn een enorme trend en ik snap wel waarom. Ze zijn super sexy! Een handig trucje: ga net als vroeger slapen met 2 vlechtjes in je haar. Voilà, daar zijn de golfjes de volgende ochtend! Wil je dat je beach lokken de hele dag goed blijven zitten? Doe een beetje zoutspray van Balmain in de aanzet van je haar en kneed een beetje Craft Clay van Sebastian in de puntjes van je lokken. Natuurlijk verkopen wij deze producten ook bij ons in de salon.”

Brond

Anne: “Brond is een prachtige mix van kastanjekleuren en blondtinten. De hightlights zijn er zo fijn ingezet dat wij als kappers ze ook wel ‘babylights’ noemen. Een prachtige natuurlijke look die in 2016 een ware hit is! Deze look is geschikt voor iedereen die de hele tijd aarzelt tussen sexy blond en geheimzinnig bruin en nooit echt kan kiezen.”

Granny look

Anne: “Jonge vrouwen van over de hele wereld gaan allemaal voor de edgy granny look! As tinten of witgrijs: het kan allemaal! Je zag het al op de catwalk bij ontwerper Gucci dat niet alleen qua haar maar ook qua styling de granny look hot is. Een grote zonnebril erbij en je bent klaar. Ohja…Laat deze look altijd door je kapper kleuren, ga niet aan de slag ben blondeer thuis;) Grijze lokken kun je het beste wassen met de Silver Shampoo van Original & Mineral. Uiteraard is dit merk te koop bij ons in de salon.”

Haarbandjes

Anne: “Last van een Bad Hairday? Geen zorgen! Een paardenstaart, knot of los haar en een haarbandje is de oplossing. Ze geven je de klassieke schoolmeisjes look. Je kunt er leuk mee spelen door de haarband af te stemmen op de kleur van de kleding die je die dag draagt. Zo loop je erbij als een ware fashionista. Ook kun je zelf een stukje stof kopen op de markt en er een bandje van maken met bijvoorbeeld een strik:) Tool tip? Gebruik de stijltang om je haar een beetje te polijsten.Voordat je aan de slag gaat met de stijltang kun je wat Argan Oil gebruiken ter bescherming van je haren. Tip: koop de Moroccanoil Treatment bij ons in de salon.”
Zin in een nieuwe zomer coupe? Je kunt online een afspraak met Anne maken. See you soon!

Share This Post