day&night hairdressers
Prijslijst

Kapper Craig Gibson

Terug
Craig Gibson van Day and Night Craig Gibson van Day and Night Craig Gibson van Day and Night
Afspraak maken
Bekijk de Google reviews Reviews Schrijf zelf een review
Schrijf een review over Craig Gibson
Voornaam
Achternaam
Werkt bij
Interview

'Communicatie is de essentie'


Lees het interview met Craig Gibson

Craig werd geboren in Zuid-Londen en is sinds zijn vijftiende kapper. "Een lange geschiedenis", zegt Craig. Hij brengt zijn artistieke passie naar Amsterdam en 'the edgy London style scene', omdat Amsterdam en Londen in sommige opzichten vergelijkbaar zijn. Sinds 2018 wonen Craig en zijn hond Thomas in hun nieuwe huis in de Watergraafsmeer en houden van het Amsterdam-Oost- gevoel. Enthousiasme en liefde, dat is wat Craig in zijn werk steekt. “Amsterdam is echt een fijne plek voor de toekomst.”

 
"Ik had negen jaar mijn eigen salon, net ten noorden van Londen. Het was erg succesvol met een team van acht dames. Maar op een dag werd ik wakker en zei tegen mezelf: is dit het? Dus zette ik, samen met mijn hond, de moedige verhuizing in naar Amsterdam.

Het was echt toeval dat ik bij Day & Night terecht kwam, ik zat op een zomeravond in de kroeg en ontmoette toen de vader van de eigenaar. Hij zei: mijn zoon heeft een salon! En de rest is geschiedenis.


Liefde voor mensen

Ik weet wat ik wil. Ik vind dat mijn werk goed en naar behoren moet verlopen. Ik heb hoge normen, vooral sinds ik een eigen salon heb gehad. Pieter en Saskia doen geweldig werk. Day and Night is een heel goed team in combinatie met een van de beste sferen waar ik ooit in heb gewerkt.

Mijn hele leven heb ik als kapper gewerkt. Mijn enthousiasme voor het vak en liefde voor mensen zijn twee ingrediënten die ik in de relatie tussen mij en mijn klant stop. Wat ik Amsterdam te bieden heb? Mijn artistieke passie en ontspannen manier om de beste look te creëren voor elk individu die in mijn stoel zit. "Amsterdam en Londen zijn beiden stijlbewust".

Kleuren en knippen, dat is wat ik graag doe. Tevens houd ik ervan om mezelf te blijven ontwikkelen en up-to-date te blijven met de nieuwste technieken. Mijn leerscholen, om er een ​​paar te noemen: L'Oréal, Bumble & Bumble, Goldwell Mayfair London Academy, Davines, O & M.


Toekomst in Amsterdam

Craig is vastberaden hier een beter leven op te bouwen dan het gekke leven dat hij ooit in Londen had. "Een balans die ik op dit moment in mijn leven nodig heb". Zijn werk is iets dat hem drijft en nu hij daar omheen een gelukkig leven heeft weet hij zeker dat hij hier wil blijven. Craig leert de Nederlandse taal, maar hij vindt het een langzaam proces omdat hij vindt dat de Nederlanders zo fantastisch zijn in de Engelse taal, dat maakt het oefenen lastig.


Communicatie is de essentie

“Het weer is altijd een goed onderwerp om tijdens het werk over te praten, maar ik vind het leuk om meer over jou te weten te komen. Hoe meer je weet, des te beter je presteert en voorkomt dat je iemand de verkeerde stijl aanmeet. Ik ben open en eerlijk over en geef geen onrealistische verwachtingen.” Craig bouwt snel een klantenkring op en geniet van de relaties die hij heeft met klanten, hij is meegaand en mega flexibel. “Londense klanten bezoeken mij ook in Amsterdam!”

“Ik geef klanten graag wat ze nodig hebben. Amsterdam is echt een fijne bestemming. Je beleeft de stad nog intenser als je vindt dat je er op je best uitziet!”

CraigGibsonHairdresser

Mijn profiel


Favoriete bar: Bar Basquiat is een leuke bar

Favoriete evenement: Gay pride

Verborgen parel: Amstelpark