WONDERMIDDEL: OLAPLEX

Voor en na. Onze hairstylist Natalia kan wonderen verrichten met Olaplex! Ben jij al bekend met dit wondermiddeltje? In onze salons werken we steevast met Olaplex. We vertellen je er graag meer over!

Chemische behandelingen zoals kleuren, blonderen en permanent, thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het zwakker en futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af. Dit komt doordat verbindende zwavelbruggen in het haar verbroken worden. Olaplex behandelt en herstelt beschadigd haar. Het verbindt de verbroken zwavelbruggen weer met elkaar, waardoor het haar in één behandeling weer in de originele, gezonde staat is. Met als direct resultaat sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

Wanneer het haar ernstig beschadigd is en het niet (opnieuw) chemisch behandeld kan worden, kan het haar met Olaplex hersteld worden, zodat een kleur- of permanentbehandeling nu wel mogelijk is. Dit kan tijdens de chemische behandeling of in een aparte behandeling zonder dat het haar gekleurd of gepermanent wordt.

Kapper in Amsterdam
Ben jij op zoek naar een goede kapper in Amsterdam? De salons van Day & Night Hairdressers zijn gevestigd in de Pijp en de Jordaan in Amsterdam. Via de website kun je eenvoudig een afspraak maken met een kapper naar keuze.

Share This Post