NIEUWE COLLEGA

We verwelkomen onze nieuwe collega, Wes Blok!

Hallooo!!

Mijn naam is Wes.

Even een kleine samenvatting van wie je straks voor (achter) je hebt.

Ik besloot op mijn 17e tóch mijn toenmalige droom om advocaat te worden te laten varen en voor een carriere als kapper te gaan.
Dat ik heel klein was, was ik namelijk eigenlijk altijd al bezig met creatieve bezigheden zoals veel tekenen, zingen en was nogal een dromer en was me er al gauw van bewust dat alles mogelijk was.
En dat was niet het verdedigen van boeven 

Ik heb nu bijna elf jaar ervaring en enorm veel passie voor het vak, en knip en kleur zowel mannen als vrouwen, maar ook kinderen.
Ik kijk bij ieder individu naar het geheel.
Wat past er bij je persoonlijkheid, gezichtsvorm, en houdt vooral rekening met de structuur en natuurlijke valling van het haar en knip daarom veel droog.
Bijv. krullen, die knip ik vaak in zijn geheel droog.
Ik noem het vaak: “eerlijk knippen” want vind dat je naast het ultieme resultaat hier, er zelf thuis ook uitkomt met je nieuwe bos!
Mooie zachte higlights afgestemd op je eigen haarkleur?
Een mooie frisse egale kleur, of juist een hele extreme, wat creatievere kleuring?
All possible…

Ik heb bij verschillende salons gewerkt, waaronder: Headline, Devils and Angels, en heb daarnaast een tijd in Londen gewerkt.
Ook deed ik wat jaartjes terug best veel modellenwerk en ook hierdoor heb ik enorm veel inspiratie kunnen opdoen door het werk zelf maar vooral het vele reizen.

Ik hoop je gauw te zien in mijn stoel, voor een sexy, hippe, stoere, klassieke of juist heel natuurlijkvallende look!!

Want…
Alles is mogelijk 😉

Share This Post