KERATINE TREATMENT

Wil jij ook een glanzend, verzorgd kapsel zonder pluis? Boek dan net als dit meisje een heerlijke keratine behandeling bij onze hairstylist Ischa of één van onze andere kappers.

Heb jij al van keratine gehoord? Met een keratine behandeling wordt je haar op natuurlijke wijze gevoed, met gladde en glanzende lokken als resultaat. Keratine zit onder andere in je haar, huid en nagels. De stof zorgt voor kracht en flexibiliteit. Natuurlijke keratine kan zacht zijn (zoals in je haar) en hard (bijvoorbeeld bij de hoeven van dieren). Het is dus zeer veelzijdig. Keratine beschermt en herstelt niet alleen ons haar, maar ook onze huid en nagels. Daarom wordt het vaak toegevoegd aan professionele haar- en verzorgingsproducten.

Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine, maar de hoeveelheid neemt af als je het intensief föhnt, verft, krult of stijlt. Keratineproducten vervangen de verloren proteïne, zodat je haar weer zacht wordt, perfect in model valt en glanst.

keratine treatment

Heb jij interesse in een keratine behandeling? Kom langs bij één van onze kappers in Amsterdam! Onze salons zijn gevestigd op het Gerard Douplein in de Pijp en in de Hazenstraat in de Jordaan. Via onze website kan je eenvoudig een afspraak maken met één van onze hairstylisten. Zie we je snel?

Share This Post