HOT & HAPPENING: SUPER LANG HAAR

Elke week neemt onze hairstylist Anne Ghebrial (werkzaam in onze salon in de Jordaan) je mee in de wereld van de kappers. Ze houdt je op de hoogte van de nieuwste haartrends, geeft handige tips en vertelt je uitgebreid over alle do’s-and-don’ts op het gebied van haar. Deze week: super lang haar!

Hi iedereen!

Het is helemaal hot & happening bij meerdere celebs: super, maar dan ook echt súper lang haar. Sterren zoals Rihanna, Beyoncé en Kim Kardashian en haar zusjes rocken deze trend. Het staat ze geweldig! Ik heb zelf een dame in mijn klantenkring die van zichzelf zulk super mooi lang haar heeft. Jaloersmakend mooi! De meeste celebrity’s zijn niet gezegend met zulke lange lokken, dus zij gebruiken hairextensions om hun haar zo lang te krijgen. Hoewel ik het er heel mooi uit vind zien, vind ik hairextensions persoonlijk meer geschikt voor ’s avonds of een speciale gelegenheid, en niet voor dagelijks.

Laatst kreeg ik een berichtje van een vriendin van me, die ook voor deze lange haartrend gaat! Zij is kledingstylist van beroep, dus dan is het zeker leuk om ook met je haar uit te pakken. Als je super lang haar hebt, vind ik het trouwens mooi om het in een natuurlijke kleur te houden. Een opvallende kleur is dan al gauw teveel van het goede 😉

Wil jij net als sterren Rihanna en Kim Kardashian ook zo’n lange bos haar? Een tip: Bij Real Hair in de Kinkerstraat kun je haarverlenging aanschaffen en je goed laten adviseren welke haarlengte het mooiste bij jou staat en het beste bij jou past. Heb je de juiste hairextensions gevonden? Mijn collega’s Geneata en Sophie Nina in de Hazenstraat kunnen allebei hairextensions zetten. Daar kun je dus altijd terecht! Via onze website kun je eenvoudig een afspraak met ze inplannen.

Altijd leuk om iets nieuws te proberen, toch? Tot volgende week!

Liefs, Anne

Share This Post