BESCHADIGD HAAR? BOEK EEN OLAPLEX-BEHANDELING!

Maak jij je wel eens zorgen dat een kleurbehandeling je haar zal beschadigen? In onze salons werken wij veel met Olaplex. Dit beschermt je haar tijdens het kleuren. Ook voor deze blonde balayage look gebruikte onze hairstylist Natalia Olaplex.

Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Deze haarverbindingen worden beschadigd door thermische (bijvoorbeeld je stijltang) en chemische (haarverf) behandelingen en Olaplex beschermt het haar tegen deze schadelijke invloeden. De kleur blijft langer verankerd in je haar en het resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar. Verder bevat Olaplex geen siliconen, geen phtalaten, geen oliën of polymeren en het is geschikt voor vrijwel ieder haartype.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Olaplex? Kom gerust langs in een van onze salons, dan vertellen we je er graag meer over. De salons van Day & Night Hairdressers zijn gevestigd in Amsterdam op het Gerard Douplein in de Pijp en in de Hazenstraat in de Jordaan. Via de website van Day & Night Hairdressers kun je eenvoudig een afspraak maken met een kapper naar keuze voor knippen en/of kleuren.

 

Share This Post