Balayage in Amsterdam bij day&night hairdressers

Balayage in Amsterdam bij day&night hairdressers
Balayage in Amsterdam bij day&night hairdressers
Balayage foto

Balayage

Wil jij dat jouw haar een natuurlijke uitstraling met subtiele kleurverschillen en een glanzende look heeft? Dan is de Balayage kleur techniek iets voor jou! Bij day&night hairdressers weten wij precies hoe we jouw haar perfect kunnen kleuren volgens deze techniek.

De voordelen

  • Geschikt voor vrijwel alle haarkleuren en haartypes
  • Blijft vier tot vijf maanden mooi zonder bijwerken
  • Een natuurlijk en gezond uitziend resultaat
  • Amper uitgroei

Is het ook geschikt voor mijn haar?

Balayage is geschikt voor vrijwel alle haarkleuren en haartypes. Of je nu kort, lang, blond, bruin of rood haar hebt, het kan op ieder haartype toegepast worden. Voordat we in de salon aan de slag gaan, kijken we natuurlijk eerst hoe je haar natuurlijk valt en welke kleur het beste bij jou past.

Afspraak maken

Maak snel een afspraak met één van onze kapsalons in Amsterdam om jouw haar te laten verven door een van onze kappers.

Anika

“Vandaag voor het eerst mijn haar laten knippen en kleuren bij Day&Night Hairdressers door Natalia. Ik ben super blij met het eindresultaat en liep met een grote glimlach de deur uit! Zal dus zeker terug komen.”
HaarlengtePrijs
Balayage kort tot halflang  € 92
Balayage lang haar € 107

Voor meer prijzen zie onze prijslijst

Wat is balayage precies?

Het Franse woord voor ‘verven’ of ‘veeg’ is Balayage. Het is een haarkleur techniek waarbij de kapper vanuit de losse hand werkt en alleen gebruikmaakt van verf en een kwast of borstel. De kapper veegt de verf over het haar heen, waarbij er heel subtiel wordt gewerkt met kleurverschillen. Door deze techniek toe te passen ontstaat er een natuurlijk, sunkissed effect. Je zult niet snel last hebben van zichtbare uitgroei door de subtiele kleurverschillen. Hierdoor hoef je niet elke maand naar de kapper om je haar te laten bijkleuren. Een behandeling blijft zeker vier tot vijf maanden mooi.