day&night hairdressers
Prijslijst

Kapper Danielle

Terug
Danielle van Day and Night Danielle van Day and Night Danielle van Day and Night
Afspraak maken
Bekijk de Google reviews Reviews Schrijf zelf een review
Schrijf een review over Danielle
Voornaam
Achternaam
Werkt bij
Danielle is echt een haarkunstenaar! Oog voor detail en weet precies wat je mooi staat. En is ook nog eens een lieverd!
Evy Evy
Ben altijd weer super blij als jij mijn haar weer hebt gedaan! Tot snel!
Farshad Farshad
De allerbeste kapper! Gebruik makend van de nieuwste technieken: altijd perfect in model en fantastisch gekleurd.
Kirsten Kirsten
Instagram
See more from Instagram
See less from Instagram
Interview

'If you can dream it, you can do it.'


Lees het interview met Danielle

Door in het hier en nu te leven, probeer ik iets moois van het leven te maken. Je kunt je eigen wereld namelijk zelf creeren: �If you can dream it, you can do it.� Ik kies ervoor om het leven vol positieve energie tegemoet te gaan.

Wie weet is mijn verleden aanleiding voor deze kijk op het leven. Op jonge leeftijd heb ik mijn ouderlijk huis verlaten. Reden genoeg dus om mezelf te bewijzen. Persoonlijke ontwikkeling vind ik daarom heel belangrijk.

�Van haarstylist, naar salon manager tot zelfstandig ondernemer.�

Ondanks dat ik een beetje last heb van faalangst en nieuwe situaties spannend vind, ben ik gegroeid in het kappersvak: van haarstylist, naar salon manager tot zelfstandig ondernemer. Blije klanten hebben daar zeker aan bijgedragen.

Het leuke aan mijn werk is dat ik zoveel verschillende mensen spreek. Zij verbreden mijn kennis. Naast nieuwsgierig ben ik ook oprecht. Dit betekent dat ik soms wat direct kan zijn, maar het is altijd vanuit een goede intentie. Het laatste wat ik wil is iemand kwetsen. Negatief gedrag richting anderen, daar snap ik helemaal niks van! Ik wil gewoon eerlijk kunnen zijn. Alleen dan kan ik de beste creaties maken en iemand er echt krachtiger uit laten zien en laten voelen, wat mijn streven is.

�Ik ben hun hair guru.�

Om kapsels te cre�ren die echt bij de persoon passen en waarmee zij thuis ook nog raad weten, verplaats ik mij in de persoon op de stoel. Van nature gaat mij dit goed af. En ik kan zeggen: �Dit empatisch vermogen wordt gewaardeerd!� Het mooiste compliment dat ik heb gekregen is dat klanten zeggen dat ik hun hair guru ben. Dat is toch gaaf! Vroeger had ik nooit durven dromen dat ik zo genoemd zou worden. Als jong meisje had ik moeite met het bepalen van wat ik wilde worden. Mijn buien waren allesbepalend, waardoor mijn keuze voortdurend wisselde: van Spaanse danseres tot kok en zelfs het leger in. Ook later bleef ik hier nog last van houden, op de uitslagen van mijn beroepskeuzetesten was namelijk geen pijl te trekken.

�Grappig hoe het leven kan lopen.�

Je kunt dus wel stellen dat ik het kappersvak ben ingerold, doordat ik vroeg op eigen benen moest staan. Op deze manier kon ik werken en leren combineren. Uiteindelijk heeft dat heel goed uitgepakt en kan ik nu, vele jaren later, zeggen dat ik van deze beslissing geen seconde spijt heb. Grappig hoe het leven kan lopen.

Voorlopig hoop ik, samen met mijn �Ventaglio� schaar, ontworpen door de Italiaanse tophaarstylist Alex de Stefano, nog veel toffe creaties te mogen maken. En wie weet ontstaat er daarnaast nog een gezinnetje, dan is het plaatje helemaal compleet!

INLEVENDOPRECHTNIEUWSGIERIG

Mijn profiel


Naam: Danielle