day&night hairdressers
Prijslijst

Kapper Anouschka

Terug
Anouschka van Day and Night Anouschka van Day and Night Anouschka van Day and Night
Afspraak maken
Bekijk de Google reviews Reviews Schrijf zelf een review
Schrijf een review over Anouschka
Voornaam
Achternaam
Werkt bij
Instagram
See more from Instagram
See less from Instagram
Interview

''


Lees het interview met Anouschka

Genieten doe ik van uit eten gaan en goede wijn drinken. Niet gek dus dat ik met plezier in Amsterdam woon. Er zijn hier veel restaurantjes waardoor ik altijd wat nieuws kan uitproberen. Ook op andere vlakken heeft de stad veel te bieden. Al die keuzes zorgen ervoor dat ik me vrij voel.

Zelf een mooi gerecht maken doe ik ook graag. Als jong meisje hielp ik mijn moeder al bij het koken; ik mocht de gehaktballen draaien en roeren in de pannen. Toen ik eenmaal op mezelf ging wonen begon ik het echt onder de knie te krijgen. Nu kan ik geen kookboek meer onaangeraakt laten liggen.

Zolang ik maar kan ontdekken

Dat ik nieuwsgierig ben blijkt ook uit mijn passie voor reizen. Ik ben nog niet terug van een vakantie of ik ben alweer bezig met het plannen van een volgende reis. Ver weg of dichtbij, dat maakt niet uit, zolang ik maar kan ontdekken. Mijn leven draait hier zo om heen, dat je misschien wel zou kunnen zeggen dat ik leef om te reizen.

Ondanks mijn reislust zou ik Nederland nooit voor een lange tijd willen verlaten. Mocht ik ooit toch zo’n beslissing nemen, dan zou het zeker geen vlucht zijn. Ik probeer echt te doen wat ik leuk vind, ook in mijn werk. Creatief bezig zijn, contact te hebben met mensen en mijn handen gebruiken, daar krijg ik energie van! Al die aspecten vind ik terug in mijn werk als kapster.

Dat maakt mijn kijk op de wereld scherper

De haren van mijn barbies hebben mijn passie voor het kappersvak aangewakkerd. Dit breidde zich snel uit toen ik er achter kwam dat onze buurvrouw een beautysalon had. Thuis stonden mijn zussen vaak model en op mijn 12e gaf ik al mijn eerste coupe soleil aan mijn moeder. Door de lat steeds weer een stukje hoger te leggen ben ik gekomen tot waar ik nu ben. Met mijn klanten heb ik het graag over de dingen die in de wereld spelen. Het is interessant om verschillende meningen te horen. Dat maakt mijn kijk op wereld scherper. Ik wil ook altijd weten hoe iets afloopt en vind het leuk om daarover te speculeren. Mijn dag is helemaal compleet als ik ook nog eens versteld kan staan van mijn eigen creatie. Ik wil mensen blij maken!

Wie weet komt mijn droom uit

Ik ben ontzettend benieuwd naar wat het leven mij nog gaat brengen. Het liefst zou ik even in de toekomst willen kijken. Wie weet komt mijn droom uit en heb ik over een aantal jaren een eigen salonnetje of misschien doe ik wel iets waarvan ik nu nog helemaal geen weet heb. Spannend toch? Een ding weet ik wel zeker, je leeft maar een keer en ik zal zeker proberen om er alles uit te halen. Van stilstaan kom je namelijk niet verder. En het mooie aan het leven vind ik toch wel dat als er een deurtje sluit er altijd weer een ander opent.

GENIETERNIEUWSGIERIGDROMER

Mijn profiel


Naam: Anouscka