STROBING: DÉ HAARKLEUR VAN DEZE HERFST EN WINTER

STROBING: DÉ HAARKLEUR VAN DEZE HERFST EN WINTER

Elke week neemt onze hairstylist Anne Ghebrial (werkzaam in onze salon in de Jordaan) je mee in de wereld van de kappers. Ze houdt je op de hoogte van de nieuwste haartrends, geeft handige tips en vertelt je uitgebreid over alle do’s-and-don’ts op het gebied van haar. Deze week: Dé haarkleur van deze herfst en winter: strobing!

12353406_961237230610233_1066632076_n 12317786_636922836445938_1313914223_n

Hi lieve mensen!

Deze herfst en winter zal je bij zowel brunettes als blondines vooral veel warme kleuren in het haar zien. Denk aan chocolade/mocca bruin met een karamel glow voor de brunettes, en een zachte goudblonde kleur met een melkwitte tint erdoorheen voor blondines. Deze haartrend heet strobing. Ik vind het beeldig! Onlangs heb ik mijn eigen haar helemaal bruin geverfd, maar ik zit er aan te denken om binnenkort de blondeer weer uit de kast te pakken en de punten van mijn haar in een mooie karamel gloed te verven. Het geeft wat extra’s aan je haar en het staat heel natuurlijk. De perfecte herfstlook wat mij betreft!

967bd9a8da66b7ed7b1c6778637afa11

Wat is Strobing kleuring nou eigenlijk?
Strobing is een make up trend die wij kennen uit de visagiewereld. Daarbij wordt een highlight aangebracht op de delen van het gezicht waar normaal het licht opvalt. Bijvoorbeeld boven de jukbeenderen, voor extra shape en glans. Deze techniek passen we nu ook toe bij het kleuren van het haar! We kleuren het haar donkerder waar het meer diepte nodig heeft, en geven een lichte kleur aan het haar in het gezicht waar het wat meer mag uitspringen. Strobing kun je vergelijken met balayage, maar dan nog wat natuurlijker en met zachtere lijnen en beweging.

strober-hairtrend
Het is super dat je met kleuren in je haar extra beweging in het haar kunt creëren. Heb je bijvoorbeeld lange laagjes of niet zoveel laagjes in je haar maar wil je wel meer beweging? Dan kun je kiezen voor de strobing kleuring, voor een natuurlijke beweging en diepte in het haar.

strober-hair-trends
Ik hoop dat ik jullie extra heb kunnen informeren over deze prachtige haartrend! Wil je er meer over weten? Bel gerust even naar één van onze salons voor meer informatie. Wil je een afspraak inplannen voor knippen en/of kleuren? Dat kan via onze website! Hopelijk tot snel bij ons in de salon voor een heerlijke herfst/winter look! 😉

Tot volgende week!

Liefs, Anne

 

 

 

Share This Post