HAARTRENDS HERFST/WINTER 2017

HAARTRENDS HERFST/WINTER 2017

Elke week neemt hairstylist Anne Ghebrial je mee in de wereld van de kappers. Ze houdt je op de hoogte van de nieuwste haartrends, geeft je handige haartips en vertelt je uitgebreid over alle do’s-and-don’ts op het gebied van haar.

Dag lieve mensen,

De laatste warme zomerdagen zijn geweest. We gaan alweer de herfst in!
Zelf ben ik, ondanks alle nattigheid, gek op de herfst.  Van al die mooie, gekleurde herfstbladeren kan ik echt genieten!

Nog een voordeel aan de herfst: nieuwe kleding shoppen! En bij een nieuwe herfstgarderobe hoort natuurlijk ook een mooie, verzorgde herfstcoupe. Bye, bye highlights, hello warme kleurtjes!


Ook deze herfst zijn er weer prachtige haartrends! In deze blog vertel ik je er alles over.

Natural hair
Wat je veel voorbij ziet komen deze herfst en winter, is een natuurlijke look. Zowel qua kleur als qua coupe is een natuurlijke look eigenlijk altijd mooi.  Met deze trend blijf je zo dicht mogelijk bij je eigen, natuurlijke haarkleur. Eventueel met een extra gloed of glans eraan toegevoegd, voor een natuurlijk en shiny effect.

 

De boblijn
Een boblijn staat stijlvol en verzorgd. Je kunt een bob wat langer of juist wat korter dragen. Dit is en blijft een mooie trend!

Kort haar
Short hair it is! Celebs lopen weg met deze trend.

 

De pony
Van korte tot langere pony’s: het kan een coupe helemaal afmaken.

 

 

Diepe, donkere, warme kleuren
Van diep donkerpaars tot een donkerblauwe gloed in het haar. Het is een trend die je deze herfst en winter veel zal zien.

Rood haar
De kleur rood is een mooie trend voor deze herfst en winter! Rood kan bij zowel blondines, brunettes als rossige girls heel mooie staan. Tip: Verzorg je gekleurde lokken goed. Gun jezelf een keer in de week een verzorgend haarmasker. Daar gaat je haar van stralen!

Fijne week allemaal!

Liefs, Anne

Share This Post